Szóval ritkán ismétlek a rántottánál és a tejbegríznél bonyolultabb ételeket, de ezt havonta egyszer muszáj elkészítenem közkívánatra.
Ezt a receptet pedig szinte szóról szóra be is tartom. Annyiban térek csak el tőle, hogy mivel most sajnos nincsenek friss zöldfűszereim, én szárítottat használok, amit nem veszek ki. :)
Ráadásul ez a recept igazán jól áll az új tapadásmentes edényeimnek.
Mi most mézzel megcsorgatott édes almával ettük.
Muszáj a mézről is szólnom! A piacon vettem egy helyi kistermelőnél egy üveg repce és egy vegyes mézet. A repce sűrű fehér és selymes. A vegyesnek pedig különleges, karamelles (Barna szerint juharszirupra hajazó) mellékíze van. ilyet még soha nem kóstoltam. Szóval, ha valaki találkozna az orosházi Bere Szabolccsal, feltétlen vegyen tőle egy üveggel!
Szia!
VálaszTörlésMost akadtam rá a blogodra. Facebook-on Zizi kalandjai grillsütőjéhez szóltál hozzá és mondom, rákattintok már a blogodra. :) Aztán nagyon meglepődtem, amikor ismerős volt az arcod. Lehet, nem emlékszel, de a fősulin elsőben csoporttársak voltunk. :) Én is vezetek gasztro blogot. Ha van kedved, nézd meg. :)
Feliratkozom rendszeres olvasónak.
Üdv,
Évi