Oldalak

2010. április 24., szombat

Új ágyhelyzet


Mióta Szilárd ki tud mászni a kiságyából, felmerült az a probléma, hogy nem tudtuk kiszerelni a kivehető rácsokat. Ezt a problémát nem ragoznám túl. Annyi a lényeg, hogy visszamentem a boltba és ott azonnal megoldották a gondunkat.

Most, hogy kivettük a rácsokat kedve szerint közlekedhet be és ki az ágyából. Nagyon kellemes arra ébredni reggel (6 és 7 között), hogy egy kis tündérke mászik be közénk az ágyba a nyudot átaludt éjszaka után és puszival, simogatással ébreszt. Mindeközben szólongat bennünket "Ébresztő. Reggel lett." és ha kinyitjuk végre a szemünket "Szia Apa, Szia Anya" üdvözöl minket nagy kacagással tarkítva.
Délután egyedül mászik be az ágyába, lefekszik megkér hogy takarjam be és szó nélkül elalszik. Amikor felébred egyedül nyitja az ajtót és kijön a szobájából.
Este a szokásos jó éjt puszik után szintén egyedül megy aludni.

Sosem jött ki alvás időben, szerintem ez a szigorú szoktatásnak köszönhető, amit még pár hónaposan kezdtünk el. Sok ismerősünk és családtagunk csodálkozott ezelőtt is, milyen egyszerű lefektetni, elaltatni. Most meg pláne, hogy önállóan dönthet, mikor akar kimászni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése